Folosim cookie-uri pentru o experienta mai buna. Utilizarea site-ului reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 modificata si completata pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Insaterm Total S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectării datelor sunt: urmarire si monitorizare a vanzarilor, emiterea de documente fiscale, reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice.


Este necesar sa furnizati datele dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Finalizare Comanda pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Am luat toate masurile ca datele dumneavoastra (nume, telefon, email, adresa, IP) sa fie stocate cat mai in siguranta posibil. Nu oferim spre vanzare nicio informatie personala catre terti. In acelasi timp insa, putem dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este solicitat de catre parchet, politie, instante judecatoresti sau alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Datele de indentificare stocate se refera strict la colectarea datelor in vederea facturarii, livrarii si contactarii cumparatorului. Informatiile colectate sunt cele din procesul de comanda si sunt folosite strict pentru buna desfasurare a procesului de comanda si livrare. Prin furnizarea datelor dumneavoastra prin formularele din website, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.mallinstal.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.mallinstal.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


In vederea efectuarii platii online si a livrarii comenzilor, datele dumneavoastra de indentificare (nume, adresa, telefon) vor fi transmise dupa caz doar procesatorului de plati electronice si a companiei de transport.


Prin citirea Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. 


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un email catre adresa contact@mallinstal.ro.


S.C. Insaterm Total S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


Newsletter

Ocazional trimitem oferte promotionale (maxim o trimitere/luna) doar acelor utilizatori ce s-au inscris in sistemul nostru de ofertare (newsletter), sau au bifat acest lucru in procesul de comanda. In caz ca nu mai doriti primirea ofertelor noastre speciale, dezabonarea se poate realiza imediat urmarind instructiuniile din fiecare email trimis sau trimitand o cerere la contact@mallinstal.ro.